VV Virág videóban üzent az őt kritizálóknak - ifaktor
VV Virág egy piros robogón ül

A Való Világ 10 egykori játékosa, VV Virág Instagram-oldalán üzent videóüzenetben azoknak a kommentelőknek, akik őt, vagy bárki mást kritizálnak.


VV Virágnál úgy tűnik betelt a pohár a negatív kommentekből és zaklatott állapotban készített egy videóüzenetet, amit Instagram-történetbe töltött fel.

Ezek a videók 24 órán belül eltűnnek, de addig is bátran ízlelgethetik Virág Instagram-oldalán azok, akiknek címezte a Való Világ egykori játékosa.

,,Na most elmondom a véleményemet. Had ne érezzük már, én se és mások se azért sz*rul magunkat, mert egyes embereknek annyiból áll az életük, hogy oda írják mások képei alá, hogy >>te miért vagy vékony, etesd meg magad<<, meg >>miért kicsi a cicid, miért vagy elhízva, miért van anyajegy a fejeden, miért van ez, miért van az<<. Mindenki fogadjon már el mindenkit úgy, ahogy van. Egy. Kettő, nem látsz bele a másik életébe. Lehet, hogy stresszes időszakot él, stressz evő, lehet hogy lefogy az idegtől. Nézzetek magatokba!"

- mondta Virág Instagram-történetében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!