Ezért szakított VV Dani és VV Virág? - ifaktor
VV Dani és VV Virág

Szakított VV Dani és VV Virág. A Való Világ egykori szerelmespárja az Instagram-oldalukon jelentették be párkapcsolatuk végét. Daninak sok mondanivalója volt a követőinek ezzel kapcsolatban.


A Való Világ című műsor legutóbbi szériájában ismerhették meg a tévé nézők Danit és Virágot. A pár szerelme már a villában is elkezdődött és a reality végeztével is együtt maradtak. Azonban a napokban mindketten indítottak egy élő adást az Instagram-oldalukon, amelyben bejelentették szakításukat.

Szakításuk híre már korábban is felmerült többszőr a sajtóban, de mivel ezúttal maga a páros jelentette be, így minden bizonnyal véglegesen szétmentek. Bár egyikőjük sem árulta el konkrétan mi vezette őket arra, hogy külön utakon folytassák, VV Dani élő bejelentkezése során elárulta, hogy neki már komolyabb tervei voltak, mint Virágnak, ugyanis az egykori Való Világ játékos már gyermekvállaláson gondolkozott.

Dani az élő videóit fent hagyta az Instagram-oldalát, amelyben részletesebben mesél kapcsolatáról, illetve arról, hogyan éli most meg a szakítást. Továbbá rengeteg követői reakcióra és kérdésre is reagált.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!