VV Vivien követői összevesztek: Ki lehet gyermekének apja? - ifaktor
Bétéri Vivien Dubaiban

Az egykori Való Világ játékos Instagram-oldalán osztotta meg az örömhírt követőivel. Boldogsága határtalan, hiszen szerelmével hamarosan gyermekük születik. Azonban egyik követője olyan hozzászólást hagyott, amely mindenkit sokkolt.A Való Világ egyik korábbi szériájában ismerhettük meg Bétéri Vivient, aki villa léte alatt sok konfliktusnak volt a középpontjában. Villa társai leginkább viselkedésébe kötöttek bele, továbbá abba, hogy több férfival is összegyűrte a lepedőt bent létük alatt.

Miután kiesett a játékból eléggé eltűnt a médiából, most viszont egy ideje láthatjuk Instagram-oldalán, hogy eljegyezte őt párja és Vivien első közös gyermeküket hordja a szíve alatt. Viszont azt, hogy közös-e a kicsi jelenlegi szerelmével több kővetője is megkérdőjelezi.

Egy Facebook csoportba helyezték ki Vivien bejegyzését, amelyen megmutatta nagy pocakját. Azonban a posztoló feltette a kérdést, Vivien miből gondolja, hogy párja az édesapa. Ezt többen megkérdezték, miért gondolja így, mire a Facebook tag a következő indokot adta:

„Vivien koztudottan Devidnek dolgozik kint Dubaiba. És nem,nem irodai asszisztens,hanem luxusprosti."

Érdekes tény, hogy VV Vivien fotóit korábban többször is megtalálták prostituáltakat futtató külföldi oldalon. A 21 éves ex-villalakó akkor úgy nyilatkozott, hogy ezeket a profilokat nem ő kezeli és semmi köze nincsen hozzájuk. Valószínűleg egy rosszakarója szeretett volna ilyen módon borsot törni az orra alá. Ezeknek a pletykáknak nagy indokot adott az is, hogy Vivien jó ideje Dubaiban él.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!