VV Vivient nem ismerik fel a rajongói - ifaktor
Bétéri Vivien egy erkélyen áll fehér ruhában

Bétéri Vivien, sokak számára csak VV Viviként ismert celeb újabb Instagram-bejegyzésével verte ki a biztosítékot egyes követőinél. Ugyanis a rajongók úgy gondolják, a 21 éves kismama már csupán árnyéka régi önmagának.


VV Vivient a Való Világban ismerhette meg a nagy közönség, ahol már ott elég szélsőséges véleményeket alakított ki magáról. Amióta eljegyezte török kedvese és kiderült, hogy első közös gyermeküket hordja a szíve kap hideget-meleget a közösségi médiában.

Először a követők – Vivien múltját figyelembe véve – az apa kilétét kérdőjelezték meg, most pedig a kismama külsőjére tettek megjegyzéseket. Ugyanis a rajongók szerint Vivien már teljesen megváltozott és felismerhetetlen lett a sok szépészeti beavatkozásnak köszönhetően.

,,Nem tudom hogy kihez jár plasztikára, de ez abszolút nem ő. Semmi nincs a régi lányból. De azt mondjuk külön bírom, hogy el játssza a jó asszonyt.”
,,Nekem sokkal szebb volt természetesen. Meg durva csak 21 éves es ennyi plasztikázáson túl van később meg csúnyább lesz.. Van egy érzésem, ez sem lesz örökre együtt a mostani párjával..”
,,Mintha egy teljesen másik nő lenne 😱”

-írták a rajongók.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!