Weisz Fanni nagyot csalódott - ifaktor
Weisz Fanni karácsonyi fotózáson
Weisz Fanni most már rövid hajjal hódít
Instagram/ @realweiszfanni

Weisz Fanni nagyot csalódott

Weisz Fanni megfogadta, hogy jövőre nem fog elmenni a városligeti majálisra, ugyanis több negatív élménnyel jött el onnan a hétvégén. Számára ez az ünnepi mulatság igazán nagy csalódás volt.


Weisz Fanni is ellátogatott a hétvégi majálisra, azonban a modell nem távozott teljes mértékben jó élménnyekkel onnan. Fanni legújabb Instagram-bejegyzésében számolt be követőinek arról, hogy hogyan élte meg a vasárnapot és azt is elárulta, hogy jövőre biztos nem fog elmenni a rendezvényre.

Ugyanis az influenszert több negatív élmény is érte. Többek közt, hogy több, mint két órát kellett a parkolóban keringeniük azért, hogy találjanak egy helyet, ahol ott hagyhatják az autójukat. Ezután pedig mivel megéheztek és megszomjaztak fél órát kellett sorba állniuk egy büfénél, ahol pedig Fanni szerint horror áron tudták megvenni az enni és inni valót.

,,Tegnap ellátogattunk a Városligetbe. Az idő is csodás volt az anyáknapi hangulathoz illő. ☀️ Igaz hogy volt nemi szépséghibája a napnak. Először, hogy parkolót nem találtunk sehol.🤦🏼♀️ De nem adtuk fel!!! 👆🏼Úgy döntöttem addig megyek míg helyet nem találok. Végre két óra araszolgatás és keringés után mikor már elkezdtek haza indulni az emberek, találtunk egy helyet. 🙏🏼Addigra persze meg is éheztünk kissé és szomjasak is lettünk. Mindehol kígyózó sorok , de kívártuk hogy végre egy limonádét ihassunk. Mindent egybe véve csodás napunk volt mert együtt töltöttük és kikapcsolódtunk, mégis azt hiszem jövőre elengedjük ezt a városligeti őrültek háza hangulatot ahol két óra alatt, hömpölygő tömegben félóra sorban állás után, ehettünk és ihatunk horror áron 😂 Jövőre tuti túrázni megyünk . 😌”

-írta az Instagram-bejegyzésében Fanni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!