James Gunn megerősítette, új névvel bővült a Marvel-család - ifaktor

A Galaxis Őrzői 3 rendezője nem hagyott kételyek között senkit, így saját maga mondta ki, hogy új színésszel bővülnek, aki meghatározó szerepet játszik majd.


Az első pletykákról már a második rész előtt lehetett hallani, miszerint a rajongók nagyon várják Adam Warlockot a film-sorozatba. Most pedig eljött az idő és ugyan a harmadik részre, de James Gunn fejet hajtott a kívánságoknak és Warlock szerepére pedig nem mást kért fel, mint a „Visszatérő" című film egyik sztárját, Will Poultert.

Ugyan a karakter nem került még egyszer sem a főképernyőre, egy stáblista utáni jelenetben tettek már utalást Warlock születésére. Most pedig a rajongók minden bizonnyal kiugranak a bőrükből, hogy végre a karakter csatlakozik a csatározáshoz. Miután a pletykák futótűzként terjedtek, Gunn sem hagyhatta kételyek között a közönségét. Ő saját maga írta ki Twitterre, hogy Will fogja játszani Warlockot és köszönti őt a Őrzők-családban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!