James Gunn megerősítette, új névvel bővült a Marvel-család - ifaktor
will poulter fehér fal előtt szürke pólóban áll

A Galaxis Őrzői 3 rendezője nem hagyott kételyek között senkit, így saját maga mondta ki, hogy új színésszel bővülnek, aki meghatározó szerepet játszik majd.


Az első pletykákról már a második rész előtt lehetett hallani, miszerint a rajongók nagyon várják Adam Warlockot a film-sorozatba. Most pedig eljött az idő és ugyan a harmadik részre, de James Gunn fejet hajtott a kívánságoknak és Warlock szerepére pedig nem mást kért fel, mint a „Visszatérő" című film egyik sztárját, Will Poultert.

Ugyan a karakter nem került még egyszer sem a főképernyőre, egy stáblista utáni jelenetben tettek már utalást Warlock születésére. Most pedig a rajongók minden bizonnyal kiugranak a bőrükből, hogy végre a karakter csatlakozik a csatározáshoz. Miután a pletykák futótűzként terjedtek, Gunn sem hagyhatta kételyek között a közönségét. Ő saját maga írta ki Twitterre, hogy Will fogja játszani Warlockot és köszönti őt a Őrzők-családban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!