Will Poulter így beszélt legújabb Marvel filmszerepéről - ifaktor
Will Poulter fekete fehér képen

Will Poulter a legújabb színésze a Marvel-Univerzumnak. A galaxis őrzői 3 című filmben, fontos szerepet kapott, amiről most egy interjúban beszélt.


Poulter jelenleg egy fordított Michael Keatonként látható a Hulu streaming szolgáltató „Dopesick” című sorozatában. Azonban a Marvel-világ egy teljesen más, szupererővel megáldott karakter szerepét szánta neki Adam Warlock személyében. A karaktert az IGN tűpontosan körbeírta egy korábbi cikkében.

„Adam Warlock egyike a Marvel Földön túli (azaz kozmikus) világának legjelentősebb képviselőinek. Pusztán a veleszületett, energián alapuló képességei olyan karakterré teszik, akivel mindenképpen számolni kell, de ha még a Lélek Kő is nála van, akkor nincs mese, az univerzum egyik legerősebbjévé válik. Warlockot gyakran láthattuk a Fantasztikus Négyes vagy a Galaxis Őrzői oldalán harcolni, miközben az univerzumot védelmezte azoktól, akik megpróbálták leigázni azt.

Ugyanakkor Warlock amellett, hogy a Marvel univerzumának egyik leghatalmasabb hőse, egyben a legnagyobb hatalmú gonosztevője is, hiszen van neki egy sötétebb oldala, amit Mágusként ismerhetünk. Bár Warlock mindent megtett, hogy elnyomja, elpusztítsa ezt a sötétebb énjét, sajnos amíg ő maga él, addig az univerzum sosem lesz biztonságban zsarnoki gonoszságaitól sem.”

Erről és a forgatás élményeiről számolt be Poulter, aki szerint ez a család rendkívül vicces és fura.

„Ez egy igazi hullámvasút, de nagyon örülök, hogy beszálltam. Az őrzők család egy csodálatosan fura csapat, és nem lehetnék ennél hálásabb és büszkébb, hogy befogadtak.”

mondta Poulter.

A filmet 2023. május 5-én kezdik vetíteni világszerte a mozikban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!