A rajongók elájulnak Will Poulterért, mint új Marvel hős - ifaktor
will poulter zakóban
Will Poulter arról beszélt, hogy az a megtiszteltetés érhette, hogy „A galaxis őrzői" című filmben alakíthatja majd Adam Warlockot.


Egy interjúban, amelyet a British GQ-nak adott a színész elmondta, hogy szinte felrobbantotta a rajongók fantáziáját, milyen is lesz majd, hogyan is fog kinézni, Adam Warlockként.

A film ugyan 2023-ban jelenik majd meg, a forgatás a következő hetekben már kezdetét veszi. Poulter elmondta, hogy mindent meg akar tenni azért, hogy felvegye a karakter jellemét és tulajdonságait, így azóta, hogy tudja övé lesz a szerep, kőkeménye edz, amit a rajongók egyből kiszúrtak.

„Minden követelményt teljesíteni fogok. A forgatás 1 hónapon belül kezdődik, szóval most oda kell koncentráljak és bele kell helyezkedjek a szerepbe."

mondta a színész.

Poulter rendkívül hálás, amiért csatlakozhat a Marvel-univerzumhoz és ezáltal olyan nevekhez, mint Robert Downey Jr. Chris Evans, Scarlett Johansson, Tom Holland, stb..

„Ezt még emésztenem kell. Elképesztően megtisztelve érzem magamat, hogy részese lehetek a Marvel-családnak, különösen a galaxis őrzői sorozatnak, amire mindig is úgy vágytam."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!