Will Smith bocsánatkérése csak színjáték volt? - ifaktor
Will Smith sötét öltönyben

Bár a színész a könnyeivel küzdött egyesek szerint mégis inkább cinikus volt a hangja.


Korábban már mi is beszámoltunk arról az ominózus pofonról, amit Will Smith és Chris Rock között csattant el. Rock az Oscar-gálás fellépése során viccet csinált Smith felesége, Jada Pinkett Smith rövid frizurájából. Smith ezt nem, hogy szó nélkül nem tudta hagyni, de felrohanva a színpadra arcon ütötte a humoristát.

A színész nemrég egy újabb videót tett közzé a hivatalos YouTube-csatornáján, ahol választ többek közt olyan kérdésekre is, hogy miért nem kért bocsánatot azonnal a nyilvánosság előtt.

„Az egész homályos. (...)Megkerestem Chris-t, és azt az üzenetet kaptam, hogy nem áll készen a beszélgetésre, és ha készen lesz meg fog keresni.”

-mondja Smith.

„Nincs olyan részem, aki azt gondolná, hogy ez volt a helyes viselkedés abban a pillanatban.(…)Nincs olyan részem, amely azt gondolná, hogy ez a legjobb módja a tiszteletlenség vagy sértések kezelésének.”

-mondja a videóban Smith, aki helyenként mélyet sóhajt, és úgy tűnik, visszatartotta a könnyeit.

A színész ismét megismételte, hogy sajnálja tetteit, és „elfogadhatatlannak” nevezte viselkedését, továbbá azt is elárulta, hogy olyan értelemben feleségének semmi köze a történtekhez, hogy buzdította volna őt a tettlegességre.

„Jadának semmi köze nem volt hozzá. sajnálom, kicsim. Szeretnék elnézést kérni a gyerekeimtől és a családomtól a kellemetlenségért, amelyet mindannyiunkra okoztam.”

-folytatta.

Felmerültek a találgatások, hogy Smith a Rock-pofont övező következményekről fog beszélni egy olyan magas rangú újságíróval, mint Oprah Winfrey, ám ehelyett a színész úgy döntött, hogy a közösségi médiát használja, hogy közvetlenül szólítsa meg rajongóit.

Smith végül azzal az ígérettel zárta a videót, hogy tanul a hibáiból:

"Tudom, hogy zavaró volt, tudom, hogy sokkoló volt. De megígérem, hogy mélyen elkötelezett vagyok amellett, hogy fényt, szeretetet és örömet vigyek a világba.”

Rajongói szerint, azonban a színész nem volt teljesen őszinte, ugyanis többször cinikusságot véltek felfedezni a hangjában, illetve egy-két pillanatban mintha majdnem elnevette volna magát. Mindenesetre a bocsánat kérés valódi vagy sem, a színész hírneve továbbra is megosztó marad a témában.


Ne hagyd ki!