A rajongók köszönik, de nem kérnek többet Will és Jada Smithből - ifaktor
will smith és felesége

„Minden amit ettől a pártól tanultam, totálisan az ellentettje a normálisnak.” tette hozzá egy rajongó, Will Smith és felesége láttán.


A Change.org egy petíciót indított, amiben megkérik Will Smitht és feleségét, hogy hagyjanak fel teljesen, az interjúk adásával. Ezt a petíciót pedig már több, mint 15 ezren aláírták.

November végén egy Dexter Morales nevű férfi indította útjára ezt a petíciót, amiben egyszerűen csak ez áll: „Szegény Will Smith..”

Ez pedig minden bizonnyal arra utal, hogy a páros az interjúk alatt rengeteg intim információt osztanak meg a közönséggel, amire talán nem is mindenki kíváncsi. Az elmúlt két évben rengeteget beszéltek a szexelési szokásaikról, Pinkett Smith volt kapcsolatáról August Alsinával, ami egyébként a híres Will Smith mémet eredményezte, valamint az elképesztő féltékenységről is, amit Tupac iránt érzett, ugyanis felesége és a rapper egy párt alkottak a múltban.

A felhasználók, akik aláírták ezt a petíciót, mindenki egyöntetűen arra hivatkozott, hogy ezek mind olyan információk, amiket nem akar tudni a nép. Tartsák meg maguknak és ne ilyenekkel traktálják őket.

„Látunk benneteket, hallunk benneteket, de kérünk, hagyjátok abba.”
„Többet tudtam meg erről a családról az elmúlt 3 hónapban, mint az elmúlt 10 évben összesen.”

írta az egyik aláíró.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!