Will Smith fájdalmas őszinteséggel beszélt feleségéről - ifaktor
Will Smith megpuszilja feleségét Jada Pinkett Smith

A közönség által ismert Will Smith gyönyörű életet él, gyerekeivel és feleségével. Azonban a valóság, hogy a házasságuk nem mindig volt hollywood-i tündérmese.


Will Smithnek szinte megvan minden ami egy embernek kellhet. Család, hírnév, karrier, gyerekek, siker. Azt érezhetjük, hogy igen, vele cserélni szeretnénk. Azonban most őszintén nyilatkozott arról, hogy a feleségével, Jada Pinkett Smith-tel való házassága nem mindig volt habos-babos.

2011-ben Will Smith egy dokumentum-filmet is rendezett, ahol a feleségének felmenőit kutatta fel egészen odáig, hogy rabszolgák voltak. Ez minden bizonnyal nem tetszett Jadanak.

„Ez volt életem leggusztustalanabb ego hajhászása, amit valaha láttam."

idézte fel Smith, hogy mit is mondott neki felesége a filmet követően. Ezt követően annyira elfajultak a kedélyek, hogy az akkoriban 10 éves kislányuk Willow a fülét eltakarva szaladt ki a kertbe, közben pedig könyörgött nekik, hogy hagyják abba a veszekedést.

Ezt megelőzően is voltak történetek, ugyanis Will ragaszkodott ahhoz, hogy tradicionális esküvőjük legyen, ehhez Jada pedig nem asszisztált. Egyáltalán nem.

„Ez volt a sok kompromisszum egyike, amit Jadanak az évek alatt meg kellett hoznia és most is a saját érdekeit nézte, senki másét."

idézte fel Smith a memoárjában.

Ezen felül volt, hogy Jada elutasította Will Smith kérését, hogy a Guns N' Roses-zal forgassák a „The Pursuit of Happyness"-t, majd később egy olyan házba költöztek, amit Jada egyáltalán nem akart.

„Semmi jó nem származik abból, ha a keményen megdolgozott pénzedet egy családi házra költöd, amiben a feleséged egyáltalán nem akar élni. Kifizeted az előleget, majd évekig a nyomorúság jelzálogában kell éljél. Szörnyű."

A pár egyébkén 1997-ben házasodott össze és született két gyermekük. A most 23 éves Jaden és a 20 éves Willow. Smithnek ugyanakkor előző házasságából van egy 28 éves fia, Trey.

Voltak pletykák arról is, hogy Jada félrelépett és ezzel megbontotta a családi egységet. Erről egyébként nyilatkozott is.

„Az emberek azonnal ítélnek. Ha egyszer valamit a fejükbe vettek, nagyon nehezen lehet őket meggyőzni egy másik oldalról, vagy adott esetben egy dolog ellenkezőjéről."

mondta Smith.

A színész elárulta, hogy amíg a világ arra volt kiélezve, hogy Jada félrelépett, sajnos nem ő volt az egyetlen aki ezt megtette. Nem csak neki, de mindkettőjüknek voltak szerelmi kapcsolatai a házasság alatt, ami oda vezetett ahova.

Azonban ez a színész karrierjén egyáltalán nem látszódott meg, hiszen újabb és újabb sikeres filmeket dobtak piacra, amik nagyokat robbantak. A legújabb filmje pedig „King Richard", amit a nézők az Apple TV+-on láthatnak majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!