Will Smith felesége reagált az Oscar-gálán történt pofonra - ifaktor
Will Smith és Jada Pinkett Smith az Oscar-gála vörös szőnyegén

Az Oscar-gála egyik meglepetése, Will Smith verekedése volt. A sztár képtelen volt elviselni, hogy a feleségével viccelődtek. Jada pedig egy posztban reagált.


Jada Pinkett Smith először szólalt meg az Oscar-gálán történt verekedés óta, aminek felbujtója férje, Will Smith volt. Chris Rock több poént is elsütött a színpadon, de volt egy pillanat, amikor Jada kopasz fejére tett vicces megjegyzést, és itt be is telt a pohár. A színész felviharzott a színpadra és lekevert egy maflást Rock-nak. A beszédet mondó színész nem gondolta, hogy Jada hajszerkezetének hátterében egy betegség áll.

Az incidens óta először láttuk Jada-t posztolni. Instagram tett ki egy beszédes képet, amiben ugyan nem közvetlenül, de reagált az Oscar-gálán történtekre, és minden bizonnyal a betegségére is.

„Számomra ez az év a gyógyulásról szól.”

írta ki Jada.

Ez a poszt azt követően érkezett, hogy Will hivatalosan is bocsánatot kért Rock-tól és az egész Academy Awards-tól, az elfogadhatatlan viselkedéséért. A nyilatkozatban kitért arra, hogy elragadták az érzelmei, és közel sem így szabadott volna reagálnia erre. Majd a végén hozzátette, hogy nem szabad, hogy béke és szeretet helyett, erőszak legyen ebben a világban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!