Will Smith új filmjében Serena és Venus Williams apját alakítja - ifaktor

Így nevelt fel a semmiből Richard Williams két szuper-atlétát.


Will Smith játssza új filmjében a két szuper teniszcsillag, Serena és Venus Williams édesapját, Richard Williamset.

A „King Richard" című film, egy inspiráló történetként meséli el a californiai comptonból származó édesapa sztoriját, hogyan segítette lányait, hogy világhírű sportolók lehessenek.

A trailer bemutatja a fiatal Serenat (Demi Singleton) és Venust (Saniyya Sidney), miközben a teniszpályán mozognak már gyerekként.

A videóban elhangzik, hogy annak az esélye, hogy Richard szuper atlétákat nevel, rendkívül csekély. Az édesapa azonban egy olyan 78 oldalas sikerkönyvhöz ragaszkodott, amelyet saját maga írt azelőtt, hogy lányai egyáltalán megszülettek volna. Bevált.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a film. Egy biztos, hogy két szuper tehetséges teniszezőnő, rögös életútját láthatjuk majd a csóróságból, a trónra vezető úton.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Daniel Lincoln on Unsplash

Top 4 jelmezötlet halloweenre

Közeleg a halloween, amit bár hazánkban sokáig nem volt szokás ünnepelni, egyre elterjedtebb szokássá válik. Összegyűjtöttük a Top 4 legjobb jelmezötletet idén halloweenre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!