Így bunyóznak egy büfé kocsi előtt a női WNBA sztárjai - ifaktor
Courtney Williams labdát vezet mérkőzés közben

Elszabadult a pokol egy amerikai büfékocsi előtt, ahol fényes nappal teljes erőből egymást ütötték és rugdosták civilek és az amerikai WNBA sztárjai.


Egyelőre nem tudni, hogy egy burriton, vagy egy adag jalapenon vesztek össze, viszont ami itt zajlott le, az minden csak nem szép és kulturált. A videón az Atlanta Dream csapatának All-Star játékosa, Courtney Williams is látható, ahogy többedmagával elképesztő verekedésbe kerültek még májusban. Most azonban Williams bocsánatot kért.

Williams csapattársa Crystal Bradford is beszállt a buliba és úgy ütött-rúgott, mintha nem lenne holnap. Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy hogyan néz ki egy bunyó az Avatarok és a Törpök között.

Egy másik, már visszavonult sztár Kalani Brown is ott volt, azonban ő a békítő testülethez tartozott és minden erejét bevetette, hogy véget vessen a verekedésnek. Williams a hétvégén kitette a bunyó videóját, ami alatt viccelődött is és elmondta miért tört ki a bunyó, aztán pedig letörölte azt.

„Szeretnék bocsánatot kérni, amiért ez a videó kikerült. Soha nem akartam rossz fényben feltüntetni a csapatot és magamat sem."
„Minden nap tanulok, így megbocsátást kérek. Mégegyszer bocsánatot kérek mindenkitől aki érintett és jobb lesz, ha tovább lépünk."

A csapat közleményében azt mondta, hogy:

„Elfogadhatatlan ez a viselkedés és egyáltalán nem azonosul a szervezet értékrendjeivel."
„Ezt az ügyet nagyon komolyan vesszük és a ligával együtt közösen dolgozunk azon, hogy még több információt derítsünk ki az üggyel kapcsolatban és így hozzuk meg majd a következő lépéseket."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!