Woody Harrelsont fotózgatták, önvédelemből leütötte a fotóst - ifaktor
Woody Harrelson sapkában és sálban nevet

A rendőrség egyelőre vizsgálja az ügyet, ami Woody Harrelson és egy őket fotózgató ember között fajult ököllel történő szóváltásig.


Az Oscar-jelölt színész Woody Harrelson egy pofoncsatába keveredett egy washingtoni hotelben, ahol elmondása szerint önvédelemből leütött egy embert.

A 60 éves színész és egy ismeretlen férfi szóváltásba keveredett, majd amikor a férfi megpróbálta elkapni Harrelson nyakát, a színész olyat ütött a férfi arcára, hogy rendőrt és mentőt kellett hívni. A cselekvés a színész szerint csupán önvédelem volt.

A D.C. Rendőrség szóvívője Dustin Sternbeck a Washington Postnak elmondta, hogy a férfi engedély nélkül fotókat készített a színészről és lányáról. Ezt követően a színész odalépett a férfihez és megkérte, hogy legyen szíves törölje a képeket. Egyelőre többet nem árultak el és a baleset következményeiről sem tudunk többet, de amint van fejlemény, tudatjuk veletek. Vádat az ügyben nem emeltek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!