X-Faktor: Leleplezték, kire mennyien szavaztak - ifaktor
X-Faktor mentorok.
Vannak meglepő és érdekes adatok is. Kiolvasható, hogy Alee valójában végig magabiztosan vezetett, azonban az utóbbi két hétben már – és főleg az előző adásban – Kamilla, és Paulina is közel került hozzá.riportjában betekintést nyerhettek az X-Faktor szavazói, hogy pontosan hogyan alakult a voksolás az elmúlt hetekben.


Vannak meglepő és érdekes adatok is. Kiolvasható, hogy Alee valójában végig magabiztosan vezetett, azonban az utóbbi két hétben már – és főleg az előző adásban – Kamilla, és Paulina is közel került hozzá.

Amennyiben Alee, valamelyik lánnyal fog a döntőben állni, úgy könnyen lehet, hogy a lányok szavazói inkább egymásra szavaznak majd, mint a rapperre. ByeAlex erre rá is világított.

„Egyedül bármelyik lánynál erősebb az Alee, de itt két lány lesz ellenne, úgyhogy akkor valószínűleg kikaptunk.”

– nyilatkozta Alee mentora.

Fókusz 2021-12-16 - RTL Most

www.rtlmost.hu

Marcit mindenesetre könnyedén verte Alee, nagyjából 20%-80% arányban. Mindenesetre így, vagy úgy: mindenképpen izgalmas döntő elébe nézünk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!