X-Faktor: Adél és Laci egymásnak estek a válogatón - ifaktor
Az X-Faktor mentorai: Gáspár Laci, csobot Adél, Puskás Peti, Gáspár Laci.
Az X-Faktor első adása sokak szerint kicsit unalmasabb volt a megszokottnál. A másodikban már több balhénak is tanúi lehettünk a mentorok között.


A balhé középpontjában az új női mentor, Csobot Adél volt, illetve Gáspár Laci – aki általában a viták középpontjában van. A két mentor az adás alatt többször is összefeszült, amelynek a fő oka az volt, hogy Adél többször nemet adott olyan jelentkezőknek, akiknek Laci még adott volna egy esélyt.

Az egyik ilyen után egy nagyobb szópárbaj is kialakult kettejük között, amely során Adél azt mondta Lacinak, hogy már unalmas, amit csinál, míg Gáspár szerint az új mentor egy nagyon „nagyasszony" lett elég hamar.

Ezután még többször vita alakult ki köztük: egyszer, amikor Laci csak Adél miatt adott igent egy versenyzőnek, majd megbánta – ekkor Puskás Peti is Adélnak adott igazat –, másodszor pedig, amikor Adél megtapsoltatott egy versenyzőt a közönséggel. Laci ekkor ahelyett, hogy ez meggyőzte volna, Adél akciója miatt adott nemet és küldött haza egy fellépőt, ami Adél szerint undorító volt a mentortól.

Azóta kiderült, hogy a Prove nevű zenekar egyébként már néhány komolyabb sikert is maga mögött tudhat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!