X-Faktor: ő a legesélyesebb, hogy megnyerje a műsort? - ifaktor
Balázs Alex, Alee az X-Faktorban.
Oldalunk már korábban beszámolt róla, hogy vélhetően ByeAlex kapja a fiúk kategóriáját és ez egyben azt is jelenti, hogy együtt dolgozhat a különc rapperel, Alee-val.


Alee első kiadott dalát már több mint 300 ezren megnéztek és továbbra is a felkapott videók között szerepel a YouTube-on. Emiatt a kommentelők szinte biztosra veszik, hogy bejut az X-Faktor élő adásaiba is, de sokak szerint az sem kérdéses, hogy az idei évadot ő fogja megnyerni.

„Épp most néztem a táborban ezt a produkciót, nagy ígéret ez a gyerek... Ilyen már évek óta nem volt mentorok jól mondták, hazavág nagyon sok ismert be futott rappert már most!"

– írta egy kommentelő.

„Ez azt jelenti, hogy élő adásba is ott lesz"

– következtetett vélhetően jól egy másik hozzászóló.

Az tizedik évadban szereplő rapper azóta egy újabb dallal jelentkezett, méghozzá azzal, amellyel a táborban sikerült meggyőzni a mentorokat. Mindkét klipjének esetében az a Somogyvári Dániel felelt a mixért, aki rendszeresen együtt dolgozik a ByeAlex és a Slepp formációval is különböző dalokon, így egyértelmű, hogy ByeAlex aktívan segíti mentoráltja tevékenységét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!