X-Faktor: Alee teljesen összetört Gáspár Laci kritikájától - ifaktor
Alee az X-Faktor színpadán.

A 16 éves rapper már többször énekelt a dalaiban, azonban Gáspár Laci ezt megelégelte, és őszintén elmondta a véleményét Alee énektudásáról.ByeAlex ugyan igyekezett megvédeni mentoráltját, de Gáspár Laci hajthatatlan volt és éneklésben tehetségtelennek titulálta Alee-t, akinek ez nagyon rosszul esett.

„Nem értem, hogy miért kell énekelni. Az a baj, hogy ő most énekelte a refrént többször. Nem tud énekelni. Amikor rappelsz, akkor nagyon vagány vagy, de amikor énekelni próbálsz, akkor a gyengeségedet mutatod meg. Nagyon jó dalokat írsz, nagyon jó szövegeket írsz, nagyon pörög a nyelved, de nem kell olyan dolgot csinálni, amiben nem vagy erős és nincs is tehetséged”

– fogalmazott meg kőkemény kritikát a mentor.

Alee ennek ellenére továbbjutott a legjobb négy versenyző közé, de a Blikknek elárulta, hogy nagyon összetörte a Lacitól kapott kritika, ugyanis szeret énekelni – talán jobban is, mint rappelni.

„Jó, hogy bejutottam a top négybe, de csalódott is vagyok, vegyes érzések vannak bennem. Nem vagyok elégedett magammal, nem tudom eldönteni, jó-e, amit produkálok, nemcsak a produkcióm, hanem az egész, amit csinálok. Eljutottam oda, hogy nem tudom, merre menjek tovább. Nem számítottam erre a kritikára, mert gyerekkorom óta ezt élvezem, erre tettem fel mindent, ez segített át mindenen, most meg megkapom, hogy hagyjam abba az éneket… A legszomorúbb az, hogy elgondolkoztat, hogy tényleg abba kéne hagyni, de ez nem ilyen egyszerű, ez éltet. Az éneket jobban szeretem, mint a rapet, de most komolyan elgondolkoztam azon, hogy rossz vagyok a színpadon. Nagyon magamra vettem ezt a kritikát, kell egy kis idő, hogy feldolgozzam és elengedjem ez azt egészet”

– nyilatkozta a lapnak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!