X-Faktor: Alee nyíltan beszélt eddigi életének nehézségeiről - ifaktor
Alee egy gitárral a kezében.
Osváth Zsolt kanapéján ezúttal az idei X-Faktor egyik legnépszerűbb előadója, Alee foglalt helyet. A rapper őszintén és nyíltan beszélt eddigi életének nehézségeiről és már ilyen fiatalon fontos felismerésekre jutott.


Az X-Faktor előző élő adásában egy rövid ideig betekintést nyerhettünk Balázs Alex, vagyis Alee életkörülményeibe, amelyek közel sem rózsásak. Osváth Zsoltnak most elmesélte, hogy korábban édesanyjával lakott, de a jobb lehetőségek miatt édesapjához költözött a nagyvárosba.

Korábban nem igazán találta a helyét egyiküknél sem – noha ez részben a mai napig így van –, és emiatt sokszor elveszettnek érezte magát. Édesanyja az egész életét végig dolgozta, míg édesapjával való viszonya igencsak ambivalens: ugyan szereti és támogatja őt, de érzelmeikről nem tudnak egymással beszélni. Érdekesség, hogy ByeAlex hasonló viszonyban volt apjával – legalábbis az alapján, amiket szokott nyilatkozni róla.

A műsorba azért jelentkezett, mert eddigi zenei építkezését szerette volna kicsit meggyorsítani. Annak ellenére, hogy rapper, énekelni is szeret, korábban kórustag is volt, így biztosított róla mindenkit, Gáspár Laci kritikája ellenére sem fogja abbahagyni az éneklést.

Alee azt is elárulta, hogy volt időszak, amikor pánikrohammal, szorongással és depresszióval küzdött, az iskolában pedig kiközösítették a társai. Elsődleges célja kitörni a mélyszegénységből, a jövőjét pedig Budapesten képzeli el és azt is szeretne minél hamarabb jobb körülményeket teremteni családja számára.

„Minél hamarabb el szeretnék menni otthonról, és szeretném őket is eljuttatni valami jobba. Megérdemlik szerintem. Édesanyám ledolgozta az egész életét, felnevelt minket, amiben lehet, segített. Mamám, ha kellett, nem evett, hogy legyen egy szintetizátorom, hogy tudjam folytatni az álmaimat. Szóval úgy érzem, hogy ennyivel tartozok nekik.”

– mondta a podcastban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!