Az X-faktor bosszúállói – a nézők kiakadtak - ifaktor
X-faktor visszatérői plakát

A nézők teljesen kiakadtak az idei X-faktor adásain. Úgy érzik az igazi tehetségeket a zsűri hagyja kicsúszni a kezei közül, míg a vicces, de ugyanakkor tehetségtelen versenyzőket a vicc kedvéért igennel jutalmazzák.

Vannak, akik feladják álmaikat a negatív kritikák miatt. Viszont azok, akik visszatérnek az X-faktorba nem tartoznak az ilyen emberek közé. Ők továbbra is küzdenek, hogy megvalósítsák énekesi ambíciójukat. Volt már alkalmuk szerepelni az X-faktorba, de akkor a zsűri nem juttatta tovább, ezért visszajöttek, hogy újra szerencsét próbáljanak. Gáspár Laci őket csak az x-faktor bosszúállóinak nevezte. Hiszen lehet, hogy nem jutnak tovább, de bosszút állnak.

A múltheti adásban feltűnt több ismerős arc köztük például Höcher László. Nemcsak maga a fellépőt volt meglepő újra látni, de azt is, hogy ByeAlex felrohant hozzá a színpadra és vele együtt „énekelt". Höcher négy igennel jutott idén tovább.

​A nézők nagy részének, azonban ez cseppet sem szimpatikus, hogy sok versenyzőt csupán poénból juttattak tovább és több szerintük jó hangú énekest pedig nem. Nemcsak elárasztották az X-faktor Instagram-oldalán kommentekkel, de még Puskás Peti közösségi oldalán is kifejtették a véleményüket ezzel kapcsolatban.

,,Puskás jó hangra zenére nemet mondasz és ami meg ócska arra meg igent mondasz hát minek ülsz ott ha nem tudsz szavazni akkor inkább maradj csendben."

-írta egy kommentelő Peti Instagram-oldalára.

,,Kritikán aluli eddig az idei X-factor. A bénákat poénból továbbengedik, a jókból/jobbakból meg kiejtenek egy csomót."

,,Kezd bosszantó lenni, hogy a rossz, mégcsak nem is vicces próbálkozók gondolkodás nélkül poénból igent kapnak, míg a jónak mondhatón gondolkoznak "volt ott hamis hang"-ra hivatkozva vagy vitatkoznak tovább menjen-e? Egyáltalán nem következetes a mentor csapat, semmi értelme a válogatónak, csak műsoridőt tölt."

-fakadtak ki a nézők az X-faktor Instagram-oldalán.

Továbbá ott volt a külsőre és hangra Shawn Mendesre rendkívül hasonlító Dávid, akinek Puskás Peti nemet mondott. Ezt sem hagyták szó nélkül:

,,Csalódtam,és mindezek után unottan néztem az egészet. Megértem,hogy a 10. évad stb. de lehetne komolyabban is venni,ha normális hangokról van szó. Egy visszatérő senkinek mind a négyen igen-t adnak a műsor miatt,de annak/azoknak akiknek valóban jó hangjuk van,vagy van még rajta mit csiszolni,de hallgatható nem-et adnak és csodálkoznak ha a végére nem marad semmi normális,akivel lehet is kezdeni valamit. 👏👏"

,,Fhuu basszus Peti miért nem volt képes neki igent adni, mikor voltak itt nálak sokkal pocsékabb hangú emberek is akiknek igent adott🙄"


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!