Lebukott az X-Faktor? Kiderült, hogy kié lesznek a fiúk - ifaktor
X-Faktor  mentorai: ByeAlex, Csobot Adél, Puskás Peti, Gáspár Laci.

Az X-Faktor esetében csak az első élős show előtt valamivel szokott kiderülni - a tábor után -, hogy ki melyik csapatot kaphatja, de a jelek szerint a fiúk kategóriája már kiderült, hogy kihez kerül.A műsort az új évadban feltűnt, különc rapper, Alee új dala buktathatta le. Eszmefuttatásunk végtelenül egyszerű, ugyanis a ByeAlex már korábban is kiadatta akkori mentoráltja, Manuel Messziről jöttem című nótáját, amely a GoldRecord Hungary gondozásában jelent meg a legnagyobb videómegosztón, a YouTube-on.

Az ú évadban szereplő rapper klipjének esetében ráadásul az a Somogyvári Dániel felelt a mixért, aki rendszeresen együtt dolgozik a ByeAlex és a Slepp formációval is különböző dalokon és klipeken.

Persze az is lehet, hogy Alex úgy segített Alee-nak, hogy nem ő lett a mentora, egyszerűen csak meglátta benne a tehetséget, de valljuk be azért több, mint gyanús, hogy Alex ismét a fiúkkal fog dolgozni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!