X-Faktor: ByeAlexet a hányinger kerülgette Flórától - ifaktor
Tabatabai Nejad Flóra
ByeAlex-től nem szokatlan, hogy egyértelműen kifejezi a véleményét, noha ezúttal talán kicsit túlzásba esett...


Tabatabai Nejad Flóra első adásban nyújtott teljesítményével a zsűri egyáltalán nem volt megelégedve, ugyanis akkor sokkal többet vártak a lánytól: az értékelésnél Flóra el is sírta magát, a biztos továbbjutást jelentő széket viszont ennek ellenére is megkapta.

Ezúttal egy saját dallal állt a nézők és a mentorok elé Puskás Peti tanítványa. Flóra produkciója így sem nyerte el a zsűri tetszését. Alex már a produkció közben a szájába mutogatott az ujjával, éreztetve, hogy szerinte milyen az előadás.

A Burai Krisztiánnal elkészített dal, tehát nem aratott elsöprő sikert: Gáspár Laci szerint csalódást okozott a fiatal énekesnő, Adél pedig úgy gondolta, nem sikerült átadnia a dal üzenetét, akárcsak ByeAlex, aki osztotta Csobot Adél véleményét, szerinte akkor kell saját dalt írni, amikor van értelme, most viszont nem volt.

Tabatabai Nejad Flóra végül búcsúzott is az X-Faktortól, Nagy Regina Martina mellett, így Puskás Petinek csak egy mentoráltja maradt.

„Iszonyatosan csalódott és szomorú vagyok… mindenesetre köszi mindenkinek, aki támogatott és szavazott rànk!”

– írta Puskás Peti az adás után.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!