X-Faktor helyett ,,Vicc-Faktor": kiakadtak a nézők - ifaktor
X-Faktor mentorai állnak a díszlet előtt

Még csak az előválogatóknál tartunk az X-Faktor jubileumi műsorában és annak is csak a második részénél, azonban a nézők már most teljesen kiborultak az RTL Klub tehetségkutató műsorára.


X-Faktor helyett ,,vicc-faktor"-ként gúnyolják a műsort, ugyanis a tegnap esti adásban végignézhettük, ahogyan rosszabbnál rosszabb produkciókra mondta rá a négy mentor az áment.

Azon kívül, hogy tehetségtelennek tűnő, rossz produkciókat juttatott tovább a zsűri, előfordult, hogy a jobb és még egy esélyt igazán megérdemlő jelentkezőket pedig elküldte.

A nézők emiatt teljesen kiborultak, volt, aki már az első 5 perc után átkapcsolta a műsort. Humorosan X-Faktor helyett pedig a ,,vicc-faktor" gúnynevet adták a műsornak.

,,Kezd átmenni X-Faktorból Vicc Faktorba ez az egész"
,,Egyet értek, ez már vicc faktor"
,,Egy nagy rakás hányinger az egész"
,,Ez a műsor kezd Mónika show stílusba átmenni"

- érkeztek sorban a kritikák a műsorra vonatkozóan. Főleg miután Rambot tovább juttatta a négy mentor, amit nem csak a közönség, de még talán maga Rambo sem értett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!