X-Faktor: Top 3 elfeledett korábbi versenyző - ifaktor
Az X-Faktor mindig is a berobbanás lehetőségét adta meg a jelentkezőknek, így a legtöbben ennek tudatában és ezzel a céllal jelentkeztek a tehetségkutatóba.


Általánosságban, akik eljutottak az élő show-ig nagyrészt már jó eséllyel pályáztak arra, hogy a későbbiekben, a műsor után is befutott énekesek legyenek, de sokan időközben mégis elbuktak. Íme a TOP 3 ebben az összefüggésben!

1, Krasznai Tünde

Tünde alapból különleges eset, hiszen már műsor alatt kiderült, hogy korábban prostituált volt, sőt felnőtt tartalmú filmekben is szerepelt. Sikerült bejutnia a legjobb 12-be mentora, Geszti Péter által, az X-faktort végül a harmadik helyen fejezte be. A tehetségkutató után egy évvel a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor egyik szereplője lett, de ott több alkalommal is balhéba keveredett versenytársaival. Az énekesnő egy időben alkoholproblémákkal is küzdött, de szerencsére sikerült a függőségét legyőznie, ma pedig már újra legnagyobb szenvedélyének, az éneklésnek szenteli minden percét.

2, Csordás Ákos

Csordás Ákos a 2013-as X-Faktor egyik legnagyobb reménysége volt. A 26 éves fiatalember azóta nyomozó lett, illetve civil munkája mellett Komáromi Lovas Színház előadásaiban is szerepelt. Ákos 2020 novembere óta inaktív a 18 000 követővel rendelkező Facebook-oldalán.

Király L. Norbert

Király L. Norbi sokat változott.

Instagram/@kiralylnorbi

Király L. Norbi a 2010-es X-Faktorban tűnt fel, ahonnan végül harmadik helyezettként távozhatott. Mentora, Keresztes Ildikó szerint, a fiúk csoportjának egyik legkiemelkedőbb énekese volt. Norbi a legutóbbi értesülések szerint egy sofőrszolgálatnál dolgozik, és egészen máshogy fest manapság, hiszen kigyúrta magát, s néhány tetoválást is varratott magára. Legutóbb az X-Faktor Sztoriban is szerepelt az egykoron óriási tehetségnek tartott énekes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!