X-Faktor: Top 3 elfeledett korábbi versenyző - ifaktor
Király L. Norbi a Dunával a háttérben.
Az X-Faktor mindig is a berobbanás lehetőségét adta meg a jelentkezőknek, így a legtöbben ennek tudatában és ezzel a céllal jelentkeztek a tehetségkutatóba.


Általánosságban, akik eljutottak az élő show-ig nagyrészt már jó eséllyel pályáztak arra, hogy a későbbiekben, a műsor után is befutott énekesek legyenek, de sokan időközben mégis elbuktak. Íme a TOP 3 ebben az összefüggésben!

1, Krasznai Tünde

Tünde alapból különleges eset, hiszen már műsor alatt kiderült, hogy korábban prostituált volt, sőt felnőtt tartalmú filmekben is szerepelt. Sikerült bejutnia a legjobb 12-be mentora, Geszti Péter által, az X-faktort végül a harmadik helyen fejezte be. A tehetségkutató után egy évvel a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor egyik szereplője lett, de ott több alkalommal is balhéba keveredett versenytársaival. Az énekesnő egy időben alkoholproblémákkal is küzdött, de szerencsére sikerült a függőségét legyőznie, ma pedig már újra legnagyobb szenvedélyének, az éneklésnek szenteli minden percét.

2, Csordás Ákos

Csordás Ákos a 2013-as X-Faktor egyik legnagyobb reménysége volt. A 26 éves fiatalember azóta nyomozó lett, illetve civil munkája mellett Komáromi Lovas Színház előadásaiban is szerepelt. Ákos 2020 novembere óta inaktív a 18 000 követővel rendelkező Facebook-oldalán.

Király L. Norbert

Király L. Norbi sokat változott.

Instagram/@kiralylnorbi

Király L. Norbi a 2010-es X-Faktorban tűnt fel, ahonnan végül harmadik helyezettként távozhatott. Mentora, Keresztes Ildikó szerint, a fiúk csoportjának egyik legkiemelkedőbb énekese volt. Norbi a legutóbbi értesülések szerint egy sofőrszolgálatnál dolgozik, és egészen máshogy fest manapság, hiszen kigyúrta magát, s néhány tetoválást is varratott magára. Legutóbb az X-Faktor Sztoriban is szerepelt az egykoron óriási tehetségnek tartott énekes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!