X-Faktor: felrobbant a stúdió Kovács Gyopár húga miatt - ifaktor
Kovács Harmat
ByeAlex előre megmondta, hogy a válogatók közül ez a rész lesz szerinte a legjobb. És igaza is lett! A legnagyobb meglepetést és örűletet pedig Kovács Gyopár húga, a 15 éves Kovács Harmat okozta.


"Mindenképpen azt szeretném, hogy a színpad az majd benne legyen az életemben. Mindegy, hogy milyen formátumban. Énekes lennék vagy színész vagy műsorvezető. Bármi. Csak szeretek színpadon lenni. Szeretek középpontban lenni, mert szeretem ha az emberek néznek, és valami újat adhatok nekik"

– kezdte Kovács Harmat, akinek a produkciója után a négy mentor állva tapsolt miután elénekelte Billie Eilish "When the party's over" című slágerét.

Gáspár szerint az egyik legtehetségesebb ebben az évadban, míg Adél úgy gondolta, hogy egy kész nőként állt a színpadon.

"Nem csak a neved szép, hanem a hangod is. Hogy lehet benned ennyi minden zeneileg? Veled szívesen dolgoznék együtt, szívesen segítenék neked"

– ezt már a mindig kemény ByeAlex mondta Harmatnak.

Harmat testvére Gyopár 2014-ben szerepelt az akkor a TV2-n futó Rising star című tehetségkutató műsorban, így onnan is ismerheti a közönség.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!