Rengeteg negatív kritikát kapott az X-Faktor első adása - ifaktor
X-Faktor 2021 logó

Korábban már mi is megírtuk, hogy hétvégén elstartolt az X-Faktor jubileumi, tizedik évada. A műsor kapott hideget és meleget is Facebook-oldalán, de főleg kemény kritikákkal látták el a tévénézők.


Mindenkinek megfelelni nem lehet. Így értelemszerűen az összes tévénéző igényét sem lehet kielégíteni egyik műsorral sem. Az RTL Klub X-Faktor című tehetségkutatója azonban most keményen kapta az ívet a nézőktől.

A legtöbben talán azt kifogásolták a jubileumi évaddal kapcsolatban, hogy olyan színvonaltalan produkciókat is továbbjuttatott a zsűri, amik ezt nem érdemelték volna meg. Ebbel a legnagyobb szerepe talán Gáspár Lacinak és Puskás Petinek van.

Volt, aki azért haragudott meg a csatornára, mert az X-Faktor a Mi kis falunk helyére került, amit sokkal szívesebben néznének a tehetségkutató helyett.

„Most komolyan ez a moslék műsor fog menni a mi kis falunk helyet? Komolyan megnéznék egy olyan zenei műsort, ahol a zsűri is ért el valamit"
„Miért kell olyanokat tovább juttatni, akik nem érdemesek a tovább jutásra? A Mentorok egytől egyig full gáz"
„Ez nem tehetségkutató,hanem bohóckutató"
„Túl sok a reklám az adás közben"

- érkeztek sorban a kritizáló kommentek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!