X-Faktor: Nagy Feró, Geszti és Szikora is szerepel - ifaktor
Magyarország legkedveltebb tehetségkutatója, az X-Faktor 2021-ben két egyedülálló kísérő műsorral kezdődik szeptember 25-én. Október 9-én pedig indul a 10. évad az első válogatóval.


Az elmúlt tíz évad legviccesebb és legemlékezetesebb történéseit összesűrítő exkluzív adásokat szeptember 25-én és október 2-án láthatják a nézők az RTL Klub képernyőjén.

Az adásokról most közzétettek egy rövid ízelítőt is az X-Faktor Instagram-oldalán, ahol a jelenlegi mentorok mellett máris feltűnt Nagy Feró, Geszti Péter és Szikora Róbert is.

Természetesen várható Alföldi Róbert, Malek Miklós, Keresztes Ildikó vagy éppen Radics Gigi felbukkanása is.

Egyedül Tóth Gabi az, aki vélhetően nem fog szerepelni, hiszen jelenleg éppen a konkurens TV2 tehetségkutatójában, a Sztárban Sztár leszek!-ben zsűrizik.

Rajtuk kívül az előző évadok versenyzői – többek között Király L. Norbert, Vastag Csaba és Vastag Tamás, Manuel is felidézi a legszebb pillanatokat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Videóban tekinthetsz be a kulisszák mögé Rácz Jenő éttermében

Rácz Jenő étterme lassan fél éve várja a vendégeket. A Michelin-csillagos séf sok akadályba ütközött a pandémia miatt, hiszen többször el kellett halasztania nyitást, de mióta „szabad a pálya" rendre teltházzal üzemelnek.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!