10 éves korában agydaganattal küzdött az X-Faktor versenyzője - ifaktor
10 éves korában agydaganattal küzdött az X-Faktor versenyzője

Még csak most kezdődött el az X-Faktor jubileumi évada, a legszívszorítóbb történettel rendelkező versenyző máris megvan. Hollósi Máté elrappelte, mi is történt vele, már egészen fiatal korában.


Máténál tíz éves korában derült ki, hogy agydaganatos. A fiatal fiú azóta is küzd a betegséggel és családjukkal rengeteg tragédián vannak túl.

A fiatal zenész dalába azt is elmondta, hogy szülei rákényszerültek, hogy elárverezzék házukat, hogy a fiú orvosi kezelési költségeit fizetni tudják. A tragikus történet, amit Máté rap formájában mesélt el az országnak, felrobbantotta a stúdiót.

A Fókusz műsorában külön mesélt életéről és betegségéről Máté:

„A nehéz dolgokból fel lehet állni. És nagyon fontos, hogy ezt elhiggye az ember. Mert amíg az ember nem bízik magában, addig nem hiszem, hogy bármit tud lépni. Ha ezt a fokot meglépi, akkor tud előre haladni"

- mesélte Máté a Fókusznak.

Az interjúból az is kiderült, hogy Máté 10 évesen, az iskolában lett először rosszul, ezután már ki is derült, hogy agydaganattal küzd. Ezután Mátét meg is műtötték.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!