Orosz maffiának öltözve rontott be egy iskolába két YouTuber - ifaktor
Fekete kopasz férfi napszemüvegben áll az utcán

Nem volt a legjobb ötlet orosz maffiának beöltözni, és berontani egy egyetemi campus különböző óráira, ahol megzavarták a tanárokat is.


Két híres YouTubert vettek őrizetbe a hatóságok a Californai Egyetem egyik campusán, miután orosz maffiózóknak öltözve rontottak be óráról-órára, ezzel nem csak a tanárokat és az órákat, de a hallgatók lelki világát is kissé felkavarták. A két „pranker” már híressé is vált arról, hogy ilyen jellegű videókat töltenek fel az internetre, ahol „átveszik a gyeplőt” a tanároktól, ismeretlenül.

Ernest Kanevsky és Yuguo Bai természetesen nem az iskola tanulói, ezért még inkább súlyos az, amit tettek. Az eset néhány héttel ezelőtt történt, most azonban hivatalosan is vádat emelt az iskola ellenük, amiért orosz gengszternek öltöztek be, és ijesztő stílusukkal megzavarták az órákat.

Egyelőre nem tudni, hogy az iskola akar-e bíróságra menni a dologgal, de az biztos, hogy felszólították a két videóst, hogy hagyják abba ezt a fajta tevékenységet, mert ennél már csak súlyosabb következményei lehetnek. A pénzbírság természetesen most sem maradhatott el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!