Zac Efron kész egy újabb High School Musicalre - ifaktor
Zac Efron tornázik

16 év telt el azóta, hogy Zac Efron és a többiek bemutatkoztak a világhírű filmben, a High School Musicalben.


Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale nevei külön-külön is ismerősen hangzanak, de ha egy lapra tesszük őket, akkor nem jöhet más film szóba, mint a High School Musical. A tinikről szóló film főszereplője Troy Bolton (Efron), aki egy kosárlabda tehetség, de mellette imád színészkedni is, de a kettő együtt nem működik. Most a színész arról beszélt, hogy 16 év után mit gondol egy esetleges visszatérésről.

„Egy lehetőség, bármilyen formában, hogy visszamenjünk és azzal a csapattal dolgozhassunk, csodálatos lenne. A szívem még mindig ott van. Hihetetlen lenne, remélem megtörténik.”

mondta a színész.

Ha pedig megtörténik, akkor az azt jelenti, hogy Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale és Corbin Blue társaságában forgathat újra Efron. A folytatásban talán apja nyomdokaiba lép és kosáredző lesz, vagy dráma klubot alakít? Egyelőre nem tudni, viszont a fent említett két színésznő egy TikTok duettet készítettek, amiben a híres zene hallható. Talán ez már jelent valamit?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!