Zaklatási botrány a Spirit Színházban! Megszólalt Perjés János, az erőszakkal vádolt igazgató - ifaktor
Perjés János a Spirit Színház előterében áll

Perjés János célzott hadjáratnak tartja az ellene megfogalmazott rágalmakat.


Ahogyan azt a Blikk megírta, verbális abúzus, fenyegetés és kisebb fizikai erőszak miatt tettek panaszt a Spirit Színház alapító-tulajdonosa ellen.

Egyelőre nem tudni pontosan mi történt, de a Független Előadó-Művészeti Szövetség (FESZ) kizárta őt és a Spirit Színház Nonprofit Kft.-t is a tagjai közül.

A Fidelio kérdezte meg a színházat az üggyel kapcsolatban, amire a következőt nyilatkozta Perjés János és Czeizel Gábor:

„Sajnálatosnak és elgondolkodtatónak tartjuk, hogy a FESZ, mint szervezet, és melynek képviselői tíz év alatt egyszer sem tisztelték meg a színházat jelenlétükkel, megalapozatlan rágalmaknak hitelt adva megpróbál hatóságként fellépni és kész tényként tálal anonim feltételezéseket."
„Célzott hadjáratnak tartjuk, ami különösen romboló egy covid-járvány idején, amikor a magánszínház a létéért és a felvállalt kulturális küldetéséért küzd."
„Amennyiben bármely pont, amit feltételeznek, valós lenne, akkor a benne szereplők hivatalos útra terelték volna, nem egy olyan szervezet képviselői elé, akik esetlegesen döntéshozók pályázatok elbírálásánál, ami enyhén szólva aggályos."

Perjés János továbbá tagadta, hogy bármit elkövetett volna. Ahogyan el is mondja, az eljárás egyáltalán nem lepte meg. Az igazgató szerint a színházat már előbb kiléptették a szövetségből, minthogy kizárták volna, mert a fentebb említett ügyben már korábban is jelezték feléjük az aggályaikat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!