Zaklatják Khloe Kardashiant Kanye West személyes információi miatt - ifaktor
Khloe és Kim Kardashian a Donda album bemutatóján

Kanye West mindig is ikonikusnak számított, legyen szó zenéről vagy divatról. A rajongók úgy gondolták, máshonnan szereznének információt, új albumának megjelenéséről.


Khloe Kardashiant elképesztő módon bombázzák azzal a kérdéssel, miszerint Kanye West tényleg kiadja-e a héten az új albumát, a „Donda"-t?

Khloe L.A-ben volt a kislányával, édesanyjával és unokatestvéreivel és egy hatalmas fagyi parti kellős közepette, mikor megkérdezték tőle, hogy valóban megjelenik-e a héten a „Donda" albuma Kanyenak?

Természetesen a válasza rövid és tömör volt:

„Bárhogy történik, ő is a család része, így támogatom bármibe kerüljön."

Semmi közelebbit nem lehetett megtudni ezekből a sorokból, ugyanakkor Kanye az elsőt követően, újra egy közös albumhallgatást tervez Atlantában, hiszen a kiírt megjelenési időpont, ami augusztus 6-a, vészesen közeleg és mindent megragad Ye, hogy népszerűsítse albumát.

Az első albumhallgatás július 23-án volt a Mercedes Benz Arénában, ahol Kanye jelenleg is él, hogy befejezze és tökéletesítse albumát. Már nem sok van hátra és kiköltözhet a pedellusi szobából a rapper.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!