Ki játszhatja Zámbó Jimmy-t az RTL sorozatában? - ifaktor
Zámbó Jimmy szintetizárotnál ül

Az RTL bejelentette, hogy 10 részes tévésorozatot készít Zámbó Jimmy életéről „A király" címmel. Mi eljátszottunk a gondolattal, hogy ki alakíthatja a főszerepet.Számos nagy sikerű amerikai szuperprodukció készült popsztárokról, ahol a főszereplő a megszólalásig hasonlított az általa életre keltett énekesre. Ezek közül kiemelkedik a Bohém rapszódia film, amelyben Ramik Malik Oscar-díjas alakítást nyújtott. A Zámbó Jimmy sorozat alkotóinak nem lesz könnyű dolga, ha hiteles főszereplőt keresnek a produkciónak, hiszen a Királynak nem csupán hangja, de külseje is különleges volt, amit nem lesz könnyű visszaadni a tévéképernyőn. Ki lehet a címszereplő? Van néhány tippünk.

Zámbó Krisztián

Zámbó Jimmy fia nagyon hasonlít édesapjára, ráadásul gyakran lép színpadra a Király dalaival, így kézenfekvő választás lenne. Egy ilyen nagyszabású produkcióhoz, azonban színészi kvalitások is kellenek. Krisztiánnak nincs ilyen rutinja, de számos esetben bizonyították már amatőrök is, hogy a mélyvízbe dobva szuper alakításokra képesek.

Pintér Tibor

Külsőleg nem hasonlít Zámbó Jimmyre, ám macsós mentalitásában hozza a karaktert, és zeneileg is közel áll hozzá a Király munkássága. Ráadásul az ő szövegkönyvével, rendezésében és főszereplésével mutatták be a Jimmy musicalt, azaz van kapcsolódása a témához.

Nagy Sándor

Egy kiváló maszkmesterrel a népszerű musicalszínészt Nagy Sándort is bele tudjuk képzelni Jimmy bőrébe, mert látunk hasonlóságot a két arcforma között. Nagy Sándor ráadásul kiváló énekes, aki több nagy sikerű színházi produkcióban bizonyította tehetségét, így szerepformálása bizonyosan hiteles lenne.

Csányi Sándor

A magyar filmipar egyik legfoglalkoztatottabb színésze sokszor bebizonyította, hogy kiválóan meg tud formálni számtalan különböző karaktert. Arcformája, tekintete, férfias kiállása egy maszkmester bevonásával alkalmassá teheti arra, hogy hitelese eljátssza a magyar könnyűzene egyik legnagyobb sztárját. Természetesen az énekléssel gondok lehetnek, ám ha erre lehetőség van, akkor akár playbackkel Jimmy eredeti hangját felhasználva is felvehetők ezek a jelenetek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!