Zámbó Árpy: ,,Nagy Ervin nagy fába vágta a fejszéjét" - ifaktor
Zámbó Árpy

Zámbó Árpy meglepetten tudta meg egy interjú során, hogy Nagy Ervin fogja alakítani testvérét. Árpy ugyanakkor örült a hírnek, hiszen tehetségesnek tartja a színészt.


Korábban mi is megírtuk, hogy a népszerű magyar színész, Nagy Ervin fogja megtestesíteni Zámbó Jimmyt az új sorozatban. A tízrészes minisorozat az énekes életéről fog szólni, amelynek forgatása már javában zajlik.

A Story magazin most megkereste ezzel kapcsolatban Zámbó Árpyt, aki a laptól tudta meg, hogy ki fogja alakítani elhunyt testvérét. Állítása szerint sem a csatorna, sem pedig családja nem tájékoztatta őt a fejleményekről.

„Fogalmam sem volt, hogy Ervin alakítja majd a testvéremet. Most hallok erről először. A csatorna minden esetben az örökösökkel, azaz Jimmy özvegyével és a gyerekekkel egyeztet, ők pedig nem szóltak nekem a fejleményekről. Egyébként azt gondolom, Ervin nagy fába vágta a fejszéjét. Persze, biztosan tisztában van azzal, mire vállalkozott, tehetséges színésznek tartom, de ez nem egyszerű feladat. Reméljük a legjobbakat”

-nyilatkozta Árpy.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!