Zámbó Krisztián látni sem akarja az exét - ifaktor
Zámbó Krisztián fekete bőrdzsekiben áll
Instagram/ @zambokrisztianofficial

Zámbó Krisztián látni sem akarja az exét

Az énekes kikövette Zsuzsikát a közösségi média oldalon.


Közel tizenegy év után szakított Zámbó Krisztián és kedvese, Takács Zsuzsika. A párnak nem volt zökkenőmentes a kapcsolata az utóbbi időszakban mégis sikerült békében elválniuk egymástól.

Ugyanakkor Krisztiánt rendkívül megviselték a történetek lelkileg. Korábban a Blikknek mesélt arról, hogy másfél hónapig szinte úgy élt, mint egy vámpír, de most már úgy érzi, már túl van a mélypontot.

Úgy éltem, mint egy vámpír a szakítás után, lesötétített szobában üldögéltem, nem jártam szinte sehová, csak fellépésekre. A zene és a közönség volt az egyetlen, aminek felhőtlenül tudtam örülni.

-nyilatkozta akkor.

Az énekes arról is mesélt, hogy 42 évesen már szeretett volna apai örömök elé nézni, de Zsuzsika (31) még úgy gondolta, nem áll készen az anyaságra. Krisztián szerint ez folyamatosan újabb és újabb vitákat generált kettőjük között míg végül úgy döntöttek, jobb ha külön folytatják.

​ Az énekes abból a szempontból viszont féltékeny típus, hogy nem szeretné látni a hozzászólásokat, amiket exmenyasszonya az interneten kap. Ennek érdekében pedig kikövette Zsuzsikát a közösségi oldalon.

Zsuzsi gyönyörű, fiatal nő, biztosan sokan udvarolnak most neki. Megmondom őszintén, azért is követtem ki az Instagramon, hogy ne is lássam azt a sok pajzán hozzászólást, amit férfiaktól kap. Azt fontolgatom, hogy törlöm magam erről a közösségi oldalról, annyira hamis és mű ott minden, ez nem az én világom.

-fejtette ki Krisztián.


Ne hagyd ki!