Zámbó Krisztián feladja a Sztárban Sztárt? - ifaktor
Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián a hírek szerint teljesen összetört a zsűri legutóbbi értékelése kapcsán, míg nemrég családjában is váratlan és szomorú esemény történt.


Zámbó Krisztiánt igencsak keményen értékelte a zsűri a Sztárban Sztár előző adásában és a nézőket is megosztotta a produkciója: egy részük nagyon humorosnak találta, míg mások gyengének ítélték az éneklést.

Ráadásul Zámbó Jimmy legidősebb testvére, György a napokban ismét stroke-ot kapott. Az orvosok már másodszor mentették meg Zámbó György életét. A testvér két évvel ezelőtt egyszer már átesett egy súlyos agyvérzésen, amiből azóta sem épült fel teljesen.

Az énekes a hírek szerint teljesen maga alatt van az utóbbi napok eseményei miatt, nem tudta még feldolgozni az őt ért támadásokat, s apja testvérének betegsége is letörte. Right Sad Fredként Krisztián a humoros oldaláról fogta meg a produkciót, amely a zsűrinek és a nézők egy részének nem nyerte el a tetszését.

„Nagyon szórakoztató volt, de éneklésügyileg annyira azért nem sikerült”

– kritizálta Papp Szabi a produkciót, amelyhez többen csatlakoztak.

A nézők közül volt olyan, aki már azt találgatta, hogy Zámbó Jimmy fia feladhatja a versenyt, ám ez igencsak valószínűtlen, ugyanis Meat Loaf bőrébe bújhat majd most vasárnap, amelyet már nagyon vár.

„El sem hiszem, hogy a Világ egyik meghatározó alakja, a Rock & Pop királya bőrébe bújhatok. Sajnos 2022 januárjában elhunyt. Mindent megteszek, hogy a legnagyobb tisztelettel hozhassam a Mestert Vasárnap, a @sztarbansztartv2 műsorában.”

– írta Krisztián az Instán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!