Ez az oka annak, hogy Zayn megütötte Gigi Hadid édesanyját? - ifaktor
Zayn Malik és Yolanda Hadid
Szinte futótűzként terjedt el a hír, miszerint Gigi Hadid és Zayn Malik párkapcsolatának vége. Továbbá az is, hogy Zayn és Gigi édesanyja, Yolanda vitája tettlegességig fajult. Lehetséges, hogy most megfejtettük a Hadid családban kialakult botrány okát.


Mostanában különösen nagy hangot kapott a sajtóban Gigi Hadid és Zayn Malik párkapcsolata. Szakításuk több találgatásnak is helyt adott, hiszen a hírek szerint Zayn és Gigi édesanyja között annyira elfajult egy vita, hogy az énekes állítólag megütötte Yolanda Hadidot. Ezt sem Gigi családja sem pedig maga Zayn nem tagadta vagy cáfolta az utóbbi időben.

De mi vezethetett idáig, hogy ennyire elfajultak az indulatok a két családtag között? Hiszen nemrég született meg Zayn és Gigi első közös gyermeke és Instagram-bejegyzéseik alapján boldogabbnak tűnnek, mint valaha. Viszont nyílt titok, hogy modell édesanyja, Yolanda Hadid komoly kontroll alatt tartotta Gigit. Számos felvétel készült róla, ahogy lánya külsőjére már már sértő megjegyzéseket tesz, továbbá szigorú diéta betartására kötelezi őt.

Több rajongó is készített összeállításokat ezekből a jelentekből az interneten. A következő videóban olyan pillanatokat láthatunk, amikor Yolanda konkrétan nem engedi lányát enni. Gigi arról panaszkodik édesanyjának, hogy már rettentően éhes hiszen csak egy fél mandulát evett aznap, mire Yolanda megengedi neki, hogy egyen még egy pár szemet. Továbbá először nem is akarta Gigit engedni, hogy megkóstolja a születésnapi tortáját, de végül lánya könyörgésére egy körülbelül egy centi nagyságú tortadarabot adott neki. A rajongók nagyon felháborodtak Yolanda viselkedésén. Rasszistának és mérgező anyukának nevezik őt. Továbbá őt okolják Gigi evés zavarai végett is.

Tagadhatatlan, hogy Yolanda szinte teljes mértékben irányítja Gigi karrierjét és nagy mértékben magánéletét is. Talán ez lehetett az oka súlyos veszekedésüknek a modell gyermekének édesapjával, Zaynnel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!