Tom Holland és Zendaya őt szeretnék gonoszként látni a Pókemberben - ifaktor
Tom Holland és Zendaya kézen fogva

Harry Osborn karakterébe szinte tökéletesen beleillik a feltörekvő színész, akit Tom Holland is és Zendaya is nagyra tart.


A filmipar továbbra is hatalmas erőkkel dübörög, ahol már most azon gondolkodnak, hogyan folytassák a Pókember: Nincs hazaút című legújabb, kasszasiker filmet. Erről pedig már tárgyaltak is Tom Hollanddel, Zendayaval és Jake Batalonnal, akik benne lennének a folytatásban.

Egy interjúban, amit a sajtónak adtak elmondták, hogy a sztárok már el is játszottak a gondolattal, kit tartanának tökéletes jelöltnek a gonosz szerepére. Timothée Chalamet fiatal, de feltörekvő színész pont beleillene a képbe, amit Zendaya meg is erősített.

„Az emberek szeretnék, ha ő lenne a következő Harry Osbourne.”

Holland elmondta, hogy nagyon „király” lenne Timothéevel együtt játszani, hiszen rendkívüli érzéke van rosszfiúk megtestesítéséhez is. Emellett pedig a színész egy értékes és nagyon jó ember.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!