Zendaya neki hálás az Euphoria sorozatából - ifaktor
Zendaya tornacipőben ül egy széken, göndör hajjal

Korábban már írtunk róla, hogy Zendaya Instagram-oldalán hívta fel fiatal követői figyelmét, hogy az Euphoria sorozatának második évada sokkal durvább lett, mint az első, így arra kérte őket, hogy szülői felügyelettel nézzék meg.


Zendaya azóta többször is üzent már követőinek Instagram-oldalán. A legutóbbi ilyenben elárulta, hogy irtó hálás a sorozatban édesanyját alakító Nika King színésznőnek, amiért a legnehezebb jelenetnél számíthatott a támogatására.

Akik látták az Euphoria második évadának ötödik részét, azok maximálisan érthetik, hogy miről beszél Zendaya, ugyanis a sorozat történelmében az egyik legnehezebb jelenetet láthattuk a színésznőtől.

Vigyázat, spoiler következik!

Zendaya az ötödik részben egy teljes idegösszeomlást játszik el, amit hosszú perceken keresztül maximális erőbedobással kellett alakítania.

Instagram-oldalán így fogalmazott a jelentről:

,,Köszönöm @iamnikaking, hogy megnevettettél a legkeményebb jelenetek alatt is. Tisztelet minden anyának, még a tévéseknek is. 6. rész ma este"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!