Újabb bizonyíték: Zendaya és Tom Holland egy pár - ifaktor
Zendaya és Tom Holland a Pókember forgatásán
A Pókember két színésze Zendaya és Tom Holland már a valóságban is egy párt alkotnak. Bár még ezt hivatalosan nem jelentették be, de most Holland Instagram-oldala újabb bizonyítékot ad erre.


Hollywood újdonsült kedvenc sztárpárja, Zendaya és Tom Holland a Pókember című akciófilmben alakított egy párt. Nemsokkal ezután pedig a színész nyíltan felvállalta, hogy odáig van Zendayaért. Mostanra pedig nyilvánosságra kerültek azok a fotók, ahol egy autóban csókolóznak. A pár hivatalosan nem jelentette be, hogy együtt vannak azonban most Holland olyan tett, amely egyértelművé teszi kapcsolatukat.

Zendaya és Timothée Chalamet új közös filmjük alkalmával jelentek meg a premieren. Az utóbbi időben viszonylag sokat mutatkoznak együtt, ám a szerelmes Tom Holland gondoskodott róla, hogy a rajongók megmutatják Zendaya és Timothée között a kapcsolat csupán szakmai és a színésznő az ő párja.

A Pókember sztárja Instagram-oldalán töltött fel egy képet a gyönyörű Zendayaról és azt írta a kép alá, hogy ,, Dune 😍". A színésznő pedig egy emojit kommentelt a képhez. Ez már elég alaposan alátámasztja az eddig híreszteléseket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!