Tényleg rátalált a tökéletes szerep Zendayára? - ifaktor
Zendaya barna ruhában áll

Zendaya újabb nagyszabású projekten dolgozik: Tárgyalások folynak róla, hogy eljátssza a néhai Ronnie Spectort, a Ronettes énekesnőjét egy készülő életrajzi filmben.


Az A24 produkciós cég biztosította Spector életének jogait a filmhez, valamint a zenész önéletrajzi könyvének, a Be My Baby-nek a jogait. A forgatókönyv megírására a Pulitzer-díjas drámaíró, Jackie Sibblies Drury pályázik. Íme minden, amit eddig tudunk.

Spector Zendayát választotta a szerepre.

Az énekesnő "személyesen választotta ki" az Euphoria sztárját a szerepre - számolt be a Variety. Erre már korábban is volt példa: Aretha Franklin halála előtt Jennifer Hudsont választotta ki a Respect című életrajzi filmjének főszerepére - írja a Deadline.

Halála előtt Spector executive producere volt a filmnek, a menedzserével, Jonathan Greenfielddel, Marc Platt-tel és magával Zendayával együtt.

A film Spector korai éveit dolgozza fel.

A történet középpontjában az áll majd, hogyan alakult meg a Ronettes, és hogyan szerződött végül a Philles Recordshoz, amelyet Phil Spector vezetett, aki később Ronnie férje lett. Az együttes a kiadónál vette fel a "Be My Baby" című slágerüket. A Variety szerint a film Spectorék 1974-es válását és Ronnie küzdelmét is feldolgozza, hogy visszaszerezze a zenéjének jogait.

"Ettől a hírtől egyszerűen megszakad a szívem. Úgy beszélni róla, mintha már nem lenne velünk, furcsa érzés, hiszen olyan hihetetlenül tele volt élettel. Ronnie, életem egyik legnagyobb megtiszteltetése volt, hogy megismerhettelek"

- írta Zendaya.

"Köszönöm, hogy megosztottad velem az életedet, órákig tudnám hallgatni a történeteidet. Köszönöm a mérhetetlen tehetségedet, az előadás iránti rendíthetetlen szeretetedet, az erődet, a rugalmasságodat és a kegyelmedet. Egyáltalán nincs semmi, ami elhomályosíthatná a fényt, amit árasztasz."

Így folytatta:

"Annyira csodállak téged, és nagyon hálás vagyok a kötelékért, ami köztünk van. A nagyság varázslatos ereje vagy, és a zene világa már soha nem lesz ugyanaz. Bárcsak mindenki úgy tapasztalhatna meg téged, ahogy én. Ünnepeljük a gyönyörű életedet, és minden virágot neked, amit annyira megérdemelsz. Nyugodj nagy erőben Ronnie. Remélem, büszke leszel rám."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!