Zendayara dühösek a rajongói, mert nem lesz ott a Met Gálán - ifaktor
Zendaya sárga ruhában egy kék háttér előtt fotózkodik

A szeptember 13-án megrendezésre kerülő Met Gálát Zendaya is kihagyja, erre pedig elég nyomós oka van.


A Met Gála a világ egyik legnagyobb eseménye, ahol a pompa minden ízében megcsodálhatjuk a világsztárokat és elképesztő, erre az egyedi alkalomra tervezett, rettentően merész ruháikat. A rajongók nagyon várták, hogy Zendaya is ott lesz és nem titkolták, hogy abban reménykedtek ott lesz az oldalán Tom Holland is.

A színésznő azért nem vesz részt az eseményen, mert az „Euphoria" című sorozatának második évadát forgatják, ahová nem lesz elég egy egyszerű igazolás a hiányzásról.

„A rajongóim nagyon dühösek rám. Nem fogok tudni részt venni a gálán, mert forgatjuk az Euphoriát…"

mondta Zendaya egy interjúban.

Tom Hollanddel való kapcsolatuk egyébként a Pókember-filmben kezdődött, ahol a színésznő játszotta Peter Parker MJ-jét. Sokáig hallani sem akartak arról, hogy bármi is lenne köztük, aztán szépen lassan összemelegedtek. A kapcsolatukat soha nem jelentették ki, nem hozták nyilvánosságra, viszont apró hintéseket a közösségi médiában elejtettek. Mostanra már nyíltan felvállalják, hogy együtt vannak, azonban mégis leginkább a függöny mögött maradnak.

Legutóbb Holland cuki Instagram-posztjával kívánt sok boldog születésnapot szerelmének!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!