Zinedine Zidane már modell munkákat is bevállal - ifaktor
Zinedine Zidane mosolyog kutyájával a zsebében

A világhírű Zinedine Zidane nem csak rendkívül jó focista volt, de az idő előrehaladtával, egyre jóképűbb lett és ezt ki is használja.


Az Y-3 márka 20 éves évfordulójára, Gabriel Moses egy rendkívül jó reklám-sorozatot készített Zinedine Zidane modellkedésével, akit egy fekete-fehér képekkel és videóval ellátott kampányban jelenítenek majd meg.

Zidane nem csak a világ egyik legjobb középpályása volt, de jelenleg a Real Madridnál sikert sikerre halmoz és a márka több kampányában is megfordult már.

Most a 20 évfordulóra, a japán divattervező Yohji Yamamoto által megálmodott márka, a sport felé is nyitni fog és ki ha nem ő a legtökéletesebb modell, ennek a kollekciónak a reprezentálására?

„A hosszú ideje partnerünk Zinedine Zidane mutatja be a 20. éves történelmünket ma, hogy ezzel újra alkothassuk a holnapot.”

írta közleményében az Y-3.

Egyelőre nem tudni a pontos darabokat, de mindenképp lesz benne aláöltöző, mellények, kapucnis pulóverek, edzőkabátok és a legújabb Y-3 Adidas ultra boost cipő is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!