Baukó Éva lerántotta a leplet Zimány Linda ruhamárkájáról? - ifaktor
Baukó Éva mintás felsőben

A napokban debütált Zimány Linda saját ruhamárkája, amiről mi is beszámoltunk. Baukó Éva azonban most úgy tűnik, lerántotta a leplet Linda márkájáról.


Az ügyvéd elmondása szerint egy teljesen egyedi ruhákból álló márkát hozott létre, melynek darabjait egytől-egyig ő tervezte meg. Baukó Éva azonban ezt másképp gondolja és véleményének hangot is adott Facebook-oldalán.

,,Zimány Lindának tegnap debütált a the blush official nevezetű “saját ruhamárkája” . Rendkívül egyedire sikerült a kollekció !! A glamour díjàtadón, azt nyilatkozta, hogy saját tervezésű ruhája van! Gratulálok Linda igazán ”KREATÍV “ egyedi ruhàt terveztél"

- kezdte gúnyolódva bejegyzését az egykori valóságshow szereplő, majd így folytatta:

,,Megvehetitek a Bellagio Fashion-ben onnan koppintotta véleményem szerint 🤮🤮🤮🤮. Tegnap megjelent róla egy cikk amiben azt nyilatkozza ő jogász, aki este 5-6-ig bent dolgozik az irodában. Kérdezem én mikor???? A barátainkkal van egy mondás : “Védjen téged a Zimány Linda” Egyébként pedig tudtommal Magyarországon demokrácia van és ez pedig egy vélemény volt. Szerintetek is hasonlít a két ruha?"

- olvasható Éva bejegyzése végén, amihez csatolta a másik márka igen hasonló ruháját. Egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy melyik márka másolhatta a másikat, akárcsak a tyúk, vagy a tojás eseténél.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!