Zimány Linda elvesztette vagyonát - ifaktor
Zimány Linda
Mi is beszámoltunk róla, hogy a magyar Sberbank ausztriai anyavállalata miatt csődközelbe került, így az MNB már kezdeményezte is a bank végelszámolását. Zimány Linda bejelentette privát oldalán, hogy minden megtakarítását az orosz bankban tartotta.


A doktori címet viselő celeb éppen Miamiban tartózkodik, ott érte váratlanul a hír, hogy nem fér hozzá a pénzéhez. A bankkártyáit egyik napról a másikra letiltották, a szerdai posztja szerint 48 órája egyetlen fillérje sem maradt – írja a Bors.

Noha az MNB biztosítása által valamennyi ügyfélnek garantált a pénze, mégis a limiten – amely nagyjából 38 millió forint – felüli összegekért nem vállal garanciát ez sem, így az ezen összeg feletti megtakarítások vélhetően elvesztek az ügyfeleknek.

Zimány Linda ugyan – természetesen – nem írta meg, hogy pontosan mennyi pénzt tett félre, de szavaiból kivehető, hogy bizonyosan jóval nagyobb összeg volt a fentinél.

A híresség azt írta, hogy az egész élete munkája veszett most oda, és bár ezt jelenleg sokként éli meg, igyekszik összeszedni magát, és újra építeni mindent, amit most elvesztett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!