Zimány Linda családalapítását követően vissza fog vonulni - ifaktor
Zimany Linda

Ha egykor Playmate voltál és most családot szeretnél, akkor nincs helye az életedben a kameráknak. Legalábbis Zimány Linda szerint.


Zimány Linda határozottan kijelentette, hogy amint elérkezik az idő, hogy családot alapítson, meg fog szűnni számára a közösségi média. Nem akarja, hogy a családja ennek rovására menjen és a pelenkát sem szeretne reklámozni influenszerkedésből.

„Én majd nem szeretném a családomat ennek kitenni. Pont azon gondolkodtam, hogyha elérem az életemben azt a pontot, hogy jön a gyerek, a család, stb., lehet, hogy ebből az egész Instagram dologból vissza fogok inkább vonulni és privát életet fogok élni. Semmiképp nem szeretném azt, hogy az Instagram legyen a családi album, vagy hogy a gyermekemmel lévő fotókkal legyen tele. Semmiképpen nem akarok pelenkát reklámozni”

Ezeket Lakatos Levente YouTube-műsorában fedte fel Linda.

Ebben a videóban pedig Linda nagyon sok magánéleti és egyéb nehézségekről is beszélt, amit most itt megtekinthetsz Te is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!