Zsófi miután kiesett: „A Survivor pucérra vetkőztet” - ifaktor
Zsófi a Survivorben interjút ad, barna színű ingben fehér háttér előtt egy ágyban ülve

Az RTL Klub népszerű realityjében, a Survivor idei évadában az egyik legmegosztóbb személyiség Zsófi volt, akinek távoznia kellett a műsorból. Távozása után megkérdezték, hogy mit érez most.


„Lefürödtem, átöltöztem végre. Ennek nagyon örültem. Felhívtam az otthoniakat, felkeltettem őket, ugye hatórás csúszásban vagyok és ők akkor keltek fel. Láttam a kis kutyuskámat, nagyon hiányzik. Apu, anyu tudom, hogy tudja, hol vagyok. De a kutyusom nem. A telefonomnak nagyon örülök, hogy velem van. Nem vagyok annyira telefon mániás, de örülök neki, hogy tudom nyomogatni."

- kezdte Zsófi az interjút, majd kitért a műsorban nyújtott szereplésére is:

„Nem hazudtoltam meg magam. Ha hagytam volna azt, hogy velem, vagy körülöttem így beszéljenek, akkor meghazudtoltam volna magamat. Nem lettem volna akkor hű magamhoz. Megmondtam a véleményemet, beleálltam a vitákba, ez nem tetszett nekik nyilván. A Survivor pucérra vetkőztet téged. Minden felesleget lepucol rólad és rájössz, hogy milyen vagy"

- hallható Zsófitól a Survivor kiesése után.

Bár Zsófi valóban az egyik legmegosztóbb személyiség volt a Survivor idei évadában, ennek ellenére rengetegen szurkoltak neki a bent maradásáért és egy talpra esett, vagány lányt láthattunk a műsorban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!